Kasvohoidot

Luomuhoitola Greenlipsin kasvohoidot

Katso ajankohtaiset hoitokuvaukset Greenlips Beautyn sivuilta!

 

Täydellinen kasvohoito

Täydellinen kasvohoito aloitetaan puhdistamalla kasvot, tutkimalla, mikä on ihotyyppisi ja mitä toiveita sinulla on hoidon suhteen. Sen jälkeen iho kuoritaan ihollesi sopivalla kuorinnalla. Tämä saa ihosi näyttämään kirkkaammalta ja tuntumaan pehmeämmältä. Höyryn jälkeen iho puhdistetaan mekaanisesti. Seuraavaksi saat rentouttavan kasvohieronnan, joka tehdään huumaavan tuoksuisilla öljyillä antaen kasvoillesi samalla kosteutta. Hieronnan jälkeen kasvoillesi levitetään ihollesi sopiva naamio (naamion aikana saat hemmottelevan päähieronnan). Lopuksi kasvoille levitetään hoitovoide.

Kesto 90 min.

 

Iho tyypin mukainen Erikoiskasvohoidot

Atélier des Délices erikoiskasvohoidot aloitetaan tekemällä kasvoille tuplapuhdistus. Kasvojen ilholta poistetaan meikki ja päivän aikana tullut lika puhdistusmaidolla. Puhdistus viimeistellään puhdistusgeelin avulla. Puhdistuksen jälkeen iho kuoritaan saaden ihosi kirkastumaan ja tuntumaan pehmeältä. Seuraavaksi saat rentoutua hemmottelevan hieronnan ajan. Jokaiselle ihotyypille on suuniteltu yksilöllinen hieronta, joka tehostaa tuoteiden vaikutusta. Ihon ollessa vastaanottavainen kuorinnan ja hieronna jälkeen iholle levitetään ihotyypin mukainen voidenaamio. Voidenaamion päälle laitetaan Peel-of naamio tehostamaan sen imeytymistä. Naamion vaikutuksen aikana kädet hierotaan huumavan tuoksuisilla vartalovoiteilla. Lopuksi kasvoille levitetään ihotyypin mukainen hoitovoide.

Ihotyypin mukaisia erikoiskasvohoitoja on neljälle eri ihotyypille ja jokaiselle ihotyypille on oma yksilöllinen hierontansa.

Hydra kosteuttava erikoiskasvohoito

Kesto 90 min.

Sensi rauhoittava erikoiskasvohoito

Kesto 90 min.

Purmat puhdistava erikoiskasvohoito

Kesto 90 min.

Jeunesse anti-age erikoiskasvohoito

Kesto 90 min.